Door het zorgvuldig selecteren van alleen de beste dranken leveranciers kunnen wij ten alle tijden onze kwaliteit garanderen voor zowel particulieren feestjes als evenementen.Waarom u uw drank juist via Bemeko Partyverhuur besteld en niet bij uw plaatselijke supermarkt?

Bemeko Partyverhuur heeft door het jarenlang op doen van kennis een goede selectie kunnen maken van de beste dranken. Door het nauwkeurig bijhouden van de voorraad kunnen wij u vrijwel garanderen dat ook uw feest hiervan voorzien wordt. Daarnaast kent Bemeko Partyverhuur de regel dat alle niet aangeslagen dranken zonder enige kosten retour kunnen komen, en u hier dus niets voor betaald. 

Bij Bemeko Partyverhuur kunt u terecht voor zowel de meest populaire als de speciale dranken. Mocht het zo zijn dat uw favoriete drank hier niet tussen staat laat het ons dan alstublieft weten, in veel gevallen kunnen wij ook deze dranken voor u verzorgen.

Klik hier voor de drank benodigdheden om uw feest compleet te maken!
Neem contact met ons op


Tip: Megasol
Zon of regen?! Uw gasten staan beschut onder de Megasol!
Klik hier voor meer informatie »
Nieuwjaarsborrel al geregeld?
Heeft u uw nieuwjaarsborrel al geregeld? Met 1 telefoontje naar Bemeko bent u al klaar! 
Klik hier voor meer informatie »
Tip: Chalets
Onze chalets bieden vele mogelijkheden: food unit, bar, promostand etc.
Klik hier voor meer informatie »
Tip: Terrasheaters
Het begint savonds weer flink af te koelen! Een gaskap op uw terras of in uw tent voorkomt dat u en uw gasten het koud krijgen! Neem contact op voor meer informatie en prijzen.
Klik hier voor meer informatie »
Tip: stoffering in uw tent
Onze stoffering voor in de pagodetent (5m x 5m) zorgt voor een luxe look in uw tent. Informeer voor meer informatie en prijzen.
Klik hier voor meer informatie »
lees meer tweets »