Bemeko Partyverhuur, waar huren een feest wordt!

Met ruim 11 jaar ervaring, flexibiliteit en deskundigheid kunnen wij door ons brede assortiment en uitgebreide service het gewenste feest voor u samenstellen.


Bemeko Partyverhuur Heeft u: 

 - Iets te vieren met uw bedrijf?

 - Benodigdheden voor uw feest of partij nodig?

 - Een partner nodig voor het verzorgen van uw

   evenement?

 Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Door de jarenlange ervaring kunnen wij u zonder moeite van impressies voorzien van uw toekomstige feest. Bij ons krijgt u zelfs de mogelijkheid om alvast een kijkje op uw feest te nemen middels een full color 3D tekening.

Assortiment

Bemeko Partyverhuur biedt u een totaalpakket voor uw gewenste feest of partij. Het assortiment dat we voor u aanbieden varieert van luxe gestoffeerde barkruk tot robuuste statafel, van servies tot catering en van tent tot vloertegel. Voor een compleet overzicht van het assortiment kunt u hier klikken.

Referenten
Door de jaren heen heeft Bemeko Partyverhuur een groot referenten bestand opgebouwd. Een greep hieruit kunt u vinden op het impressie overzicht. 

 

Wenst u meer informatie, heeft u speciale aanvragen of wenst u een afspraak te maken met een van onze adviseurs? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Met Bemeko Partyverhuur bent u er zeker van dat u nét dat beetje extra�s in huis heeft, waardoor uw gasten nog lang napraten over uw feest!

Neem contact met ons op


Tip: Megasol
Zon of regen?! Uw gasten staan beschut onder de Megasol!
Klik hier voor meer informatie »
Nieuwjaarsborrel al geregeld?
Heeft u uw nieuwjaarsborrel al geregeld? Met 1 telefoontje naar Bemeko bent u al klaar! 
Klik hier voor meer informatie »
Tip: Chalets
Onze chalets bieden vele mogelijkheden: food unit, bar, promostand etc.
Klik hier voor meer informatie »
Tip: Terrasheaters
Het begint savonds weer flink af te koelen! Een gaskap op uw terras of in uw tent voorkomt dat u en uw gasten het koud krijgen! Neem contact op voor meer informatie en prijzen.
Klik hier voor meer informatie »
Tip: stoffering in uw tent
Onze stoffering voor in de pagodetent (5m x 5m) zorgt voor een luxe look in uw tent. Informeer voor meer informatie en prijzen.
Klik hier voor meer informatie »
lees meer tweets »